Σας καλωσορίζουμε στη μικρή οικογενειακή μας επιχείρηση και σας διαβεβαιώνουμε για την προτεραιότητα που δίνουμε στην ποιότητα σε όλα τα στάδια παραγωγής, οινοποίησης και εμφιάλωσης των προϊόντων μας.


Η σύντομη ιστορία μας ξεκινά το 1999 όταν αποφασίσαμε, με την βοήθεια εξειδικευμένων και έμπειρων επιστημόνων (Γεωπόνων-Χημικών-Βιολόγων-Αμπελουργών κ.ά.) να καλλιεργήσουμε με βιολογικά μέσα και τρόπους, όχι μόνο εξαιρετικές ντόπιες ποικιλίες οινοστάφυλων, αλλά και αντίστοιχες διεθνώς γνωστές.


Έτσι για το κόκκινο κρασί καλλιεργούμε Λιάτικο, Κοτσιφάλι, Μαντηλάρι, Cabernet Sauvignon και Syrah και για το λευκό καλλιεργούμε τις ποικιλίες Βιδιανό, Μαλβαζία, Ασύρτικο, Θραψαθήρι και Chardonnay.


Αν και “νέοι” ακόμη στην παραγωγή και εμπορία οίνου, έχουμε πάρει μέρος σε Ελληνικές και Διεθνείς εκθέσεις και διαγωνισμούς και βεβαίως είμαστε υπερήφανοι για τις διακρίσεις που μας απονεμήθηκαν.


Θα ήταν χαρά και τιμή μας να επισκεφτείτε τις εγκαταστάσεις και τους αμπελώνες μας, να δείτε από κοντά τις διαδικασίες παραγωγής κρασιού, να ενημερωθείτε για την ιστορία, τη γεωγραφία και τα πολιτιστικά χαρακτηριστικά της περιοχής μας, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα ένα, δύο ή όσα ποτήρια κρασί επιθυμείτε!!! Άλλωστε, ακόμα πιο γνωστά απ΄τα κρασιά μας, είναι η ΚΡΗΤΙΚΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ!!


© 2023 Οινοποιείο Ευφροσύνη | ΚΕΡΑΣΙΑ | ΗΡΑΚΛΕΙΟ | Τηλ.: 6992399606